Moltes gràcies per la teva aportació solidària!

Moltes gràcies per col·laborar en el Sopar Solidari de Fundesplai a favor de la infància. Gràcies a la teva aportació infants en situació de vulnerabilitat podran rebre ajuts i beques per a menjador, colònies, activitats de lleure i reforç escolar.

En cas que hagis escollit l’opció d’anar a sopar, properament rebràs un correu amb el teu val amb el qual podràs anar al Semproniana. Recorda que sempre hauràs de fer la reserva prèvia a semproniana@semproniana.net. Les reserves seran pel període del 06/01/2023 al 30/11/2023.

Recorda que la teva aportació solidària et permet desgravar-te un 95% de l’import total en la teva declaració.

Més informació.

Per què participar en el Sopar Solidari de Fundesplai a favor de la infància?

Les darreres xifres de l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat) indiquen que un 31,3% d’infants a Catalunya viu en risc de pobresa o exclusió social. Això significa que moltes famílies tenen problemes per comprar productes alimentaris per a una dieta equilibrada, no poden fer front a una despesa imprevista o comprar el material escolar necessari pels seus fills i filles. Una situació que s’ha vist agreujada els darrers mesos per l’encariment dels preus per la inflació i la situació de crisi energètica.

A Fundesplai treballem des de fa més de 45 anys a favor de la felicitat de tots els infants. Ho fem, entre d’altres, impulsant programes socioeducatius durant tot l’any, que al 2021 van beneficiar 261.740 participants. A més, per garantir el dret al lleure i la igualtat d’oportunitats en la infància, l’any passat vam atorgar 20.448 ajuts i beques per a menjador, colònies, activitats de lleure i reforç escolar.

Per continuar amb aquesta tasca, necessitem la col·laboració de tothom!

Mira el vídeo de Prenem partit per la infància

Ada Parellada

Dirigeix el restaurant Semproniana a Barcelona. Imparteix tallers de cuina per a adults i també per a infants. Parellada és molt activa als mitjans de comunicació en la difusió d’una alimentació saludable i sostenible. Darrerament, s’ha implicat en una campanya en contra del malbaratament dels aliments. El 2016 va ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi en reconeixement per la seva trajectòria en el món de la restauració.